PIANOTUNTEJA, KÄYTÄNTÖ
Sanna.Roine@iki.fi
Kaskenpolttajantie 11 A1
02340 Espoo
p. 040 583 7843 ((09) 813 7646)
logo
Havannon pääsivulle
Havannon musiikkipääsivulle
Täydellinen hinnasto  

Syksyllä 2017 en ota uusia oppilaita.

Pianotunnin pituus on n. 25 min, tosin asia käsitellään aina loppuun ja mahdollinen tunnin venyminen on opettajan vastuulla. Pianotunti voidaan sopia myös kaksoistunniksi, joka on n. 50 min.

25 min. pianotunti maksaa 20€. Maksaa voi joko joka kerta käteisellä tai kaikki tunnit kerralla laskun mukaan lukukauden lopuksi pankkiin. Tyypillisesti lukukaudessa on 10-16 pianotuntia.

Vain pidetyistä pianotunneista maksetaan. Sekä opettaja että oppilas voi peruuttaa tunnin tai ehdottaa pianotunnin siirtoa sopivampaan aikaan. Muutoksista on kuitenkin sovittavan ajoissa, ehdottoman viimeistään saman päivän aamuna ennen puoltapäivää puhelimella tai edellisenä päivänä sähköpostilla.

Pianotunneilla käsitellään myös musiikinteoriaa, joka musiikkikoulussa ja -opistossa pidetään ryhmäopetuksena musiikinteoriatunneilla.

Pianotunti pidetään opettajan (tai oppilaan) kotona. Jos pianotunnit pidetään oppilaan kotona, on oppilas vastuussa opettajan kulkemisesta eli vanhemmat kuljettavat silloin opettajaa. Opettaja voi erikoistapauksissa erillissopimuksesta käyttää myös julkista liikennettä.

Oppilas saa aina lukukauden päätteeksi todistuksen, josta ilmenee soitettu ohjelmisto ja käsitellyt asiat.

Pianotunnit voi aloittaa tai lopettaa milloin hyvänsä vuoden tai lukukauden aikana. Kesäloman jälkeen oppilas on vastuussa yhteydenotosta ja aloittamisen sopimisesta. Kevään soittotuntipäivä ja -kellonaika ei säily kesän yli vaan "nollautuu", ja syksyllä ajat sovitaan "puhtaalta pöydältä", oppilaspaikka säilyy. Syksyn soittotunnin viikonpäivän ja kellonajan voi sopia 1.8. alkaen koko syksyn ajan. Ennen kesälomaa opettaja kyllä kyselee jatkosuunnitelmista, mutta oppilaan vastaus ja ennuste jatkosta ei sido oppilasta.

 

Kirjoitettu 21.08.2002, tarkistettu 24.4.2014
Tämä tiedosto: http://www.havanto.fi/Musiikki/Piano/pianotunnit.html


Vihjeitä piano-oppilaalle ja ohjeita pianon omistajalle: http://www.havanto.fi/Musiikki/Piano/piano-oppilaalle.html.

Mitä on musikaalisuus: http://www.havanto.fi/Musiikki/musikaalisuus.html